ژوئن 14, 2024

[ad_1]

به گزارش رکنا، مصرف ناشتای مویز باعث پیشگیری از بسیاری از بیماری ها می شود. مویز گرم کننده تمام بدن به خصوص کلیه و مثانه است. مویز هضم کننده غذاست. مصرف مویز به تقویت حافظه و قدرت فهم کمک می کند. همچنین مصرف مویز به رفع بلغم و جلوگیری از آلزایمر کمک می کند.

کارشناس ارشد طب سنتی گفت: مصرف 21 عدد مویز سرخ به صورت ناشتا، باعث پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها می‌شود.

هانیه ناصری مویز را از خانواده کشمش و جزو گروه میوه‌ها دانست که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند به ‌جای قند، چای خود را همراه با مویز میل کنند.

وی مزاج مویز را گرم و تر اعلام کرد و افزود: در طب سنتی خوراکی‌هایی مانند سکنجیبن، عناب و آب میوه‌های ترش مصلح مویز هستند.

این کارشناس طب سنتی با اشاره به خواص و فوایدی که مصرف مویز دارد، خاطرنشان کرد: مویز، هضم‌ کننده غذا و گرم‌ کننده تمام بدن بخصوص کلیه و مثانه است.

به گفته ناصری، مصرف حجم متعادلی از مویز می ‌تواند باعث تقویت معده، کبد ، کلیه‌ها و مثانه شود.

وی معتقد است، همچنین مویز باعث باز شدن رگ ‌های خونی هم می‌شود و مدر، ملین و محرک نیروی جنسی در افراد سردمزاج است.

این کارشناس ارشد طب سنتی مصرف مویز همراه با عسل را باعث افزایش فواید آن در بدن دانست و تاکید کرد: استمرار در مصرف مویز می‌تواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق‌ و خو هم کمک کند.

ناصری مصرف مویز در ناشتا را نیز باعث حفظ سلامت دهان و دندان و همچنین خوشبو شدن دهان دانست.

وی به افراد توصیه کرد، هنگام خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کم‌ دانه آن را انتخاب کنند، زیرا مویزهای بسیار خشک، کم ‌گوشت و پردانه، جزو بدترین انواع مویز هستند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *