
رکنا: لیمو عمانی برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای ایرانی کاربرد دارد.

حجم ویدیو:
9.12M
|
مدت زمان ویدیو:
00:00:57
به گزارش رکنا، اگر دوست دارید خودتان لیمو عمانی خانگی درست کنید این فیلم را تا انتها دنبال کنید. کافی است لیموهای تازه رو بشویید و 24 ساعت داخل آب نمک قرار بدهید. سپس طبق کلیپ به اندازه های مناسب برش بزنید و به مدت 2 تا 3 هفته مقابل آفتاب مستقیم قرار بدهید تا کامل خشک شوند. در این مدت زیر و رو کنید تا هر دو طرفش کامل خشک شود.
یک قابلمه آب در حال جوشیدن را بردارید و یک استکان سرکه به آن اضافه کنید و سپس لیموترش را داخلش بریزید و به مدت یک دقیقه زمان بدهید تا رنگش تغییر کند. سپس از آب خارج کنید و آب سرد رویش بریزید تا دچار شوک شود، مجدد لیموها را به قابلمه آب جوش برگردانید و به مدت 2 دقیقه زمان بدهید تا بجوشد. سپس کلا آبکش کنید و زمانی که کمی سرد شد با خلال دندان چند تا سوراخ دور تا دورش بزنید تا وقتی در آفتاب قرارش می دهید داخلش خوب خشک شود.