
به گزارش رکنا، کیک نارگیلی یک کیک ساده و خوشمزه برای عصرانه است که با یک لیوان قهوه و یا چای عالی است.
مواد لازم کیک نارگیلی
آرد یک و 1/4 پیمانه
پودر نارگیل1/2 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1/4پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل یا اسانس نارگیل
تخم مرغ 2 عدد درشت
نمک یک پینچ
دمای فر 189 درجه
طرز تهیه کیک نارگیلی
ابتدا بیکینگ پودر و آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید، کنار بگذارید. حالا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و وانیل را اضافه کنید. کمی هم بزنید و بعد شکر را بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. حالا مخلوط روغن و کره را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. پودر نارگیل را بریزید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود. در 2 مرحله آرد و شیر را اضافه و فولد کنید. حالا در قالب که از قبل چرب کردید و آرد هم پاشیدید مواد را بریزید (قالب من لوف 10*20). در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30 تا 35 دقیقه بپزید. حتما با خلال دندان چک کنید.
نکات مهم در تهیه کیک نارگیلی
من بعد از سرد شدن کیک روی آن سس کارامل و پودر نارگیل ریختم.
تخم مرغ های من چون رسمی بود و کوچک از 3 عدد استفاده کردم.
اگر دوست دارید کاملا طعم نارگیل حس شود حتما از اسانس نارگیل استفاده کنید.
می توانید برای روی کیک به جای سس کارامل از انواع مارمالاد استفاده کنید و بعد روی آن نارگیل بریزید. بدون رویه هم عالی است.
یادتان نرود مواد هم دمای محیط باشد.